Successos

Detinguts per explotació de dones, a la Canonja i Reus

La policia espanyola ha detingut set persones acusades d’explotar sexualment cinc dones en un prostíbul situat a l’N-340, a la Canonja, i per un presumpte delicte de blanqueig de capitals. Les víctimes, de diverses nacionalitats, van ser alliberades després que fossin obligades a prostituir-se mitjançant la coacció de no donar-los menjar i, en un cas, mitjançant abusos sexuals comesos per la gerència.

El propietari del local és belga i era ajudat per un grup de nacionalitat espanyola. L’operació ha destapat un entramat de sis empreses, tres de les quals amb implicació directa, que s’utilitzaven per blanquejar diners. A l’organització criminal, se li atribueix un patrimoni general d’uns 2,1 milions.

D’altra banda, la policia espanyola i la Guàrdia Urbana de Reus també han desmantellat a la capital del Baix Camp un pis on una xarxa explotava sexualment tres dones de nacionalitat xinesa. En l’operació s’han detingut cinc persones, els dos responsables de l’organització i tres persones més arrestades per situació documental irregular. El prostíbul, situat a Reus, el regentaven una dona xinesa i un ciutadà bolivià, i oferia els seus serveis en webs especialitzats i a través d’anuncis a la premsa escrita. A més de regentar el prostíbul, se’ls investiga com a presumptes autors de blanqueig de capital per una compra d’un bar a Reus.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia