Successos

Èxit de dues recerques de desapareguts

Dos amplis dispositius de recerca es van desplegar ahir per localitzar una noia de 34 anys desapareguda de Porqueres, així com un jove de 26 que es va escapolir d'un centre de Llorà que dona servei a persones amb discapacitat psíquica. Totes dues persones desaparegudes van ser trobades amb vida.

La desaparició de la dona de Porqueres es va denunciar cap a les tres de la tarda. Els familiars van alertar que la dona, mare de dos fills, havia marxat amb la documentació i diners. Va anar-se'n de casa a peu, a un quart de vuit del matí. Al seu entorn els va estranyar el fet que no es presentés a la feina ni tampoc assistís a un compromís personal. Es va difondre la seva foto i es requeria que si algú tenia informació truqués al 112 o es dirigís al local polivalent de la zona esportiva de Porqueres, on es va muntar el punt de coordinació. Els familiars van donar pistes de possibles llocs on podia haver anat, que van ser els que van rastrejar primer els equips de rescat: els entorns del cementiri de Miànigues i el bosc de les Estunes. En l'operació de recerca hi van participar quatre patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels Bombers i un helicòpter. A quarts de nou del vespre, una gent va trobar-la al marge d'una carretera, a Sant Miquel de Campmajor. Va ser atesa pel SEM, ja que estava una mica desorientada i marejada, tenia fred i algunes rascades de poca consideració.

De Llorà a Amer

En el cas del noi que es va escapolir del centre de Llorà, es va trobar una primera pista a Sant Martí de Llémena. Se sap que va anar a un mas on va demanar menjar al pagès i li va preguntar com ho podia fer per anar a França a través de camps i bosc. L'home el va orientar i els equips d'emergència van fer un rastreig pels camins que podia haver seguit. Cap a les nou del vespre, el jove va ser localitzat en una pista forestal a Amer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia