Retiren els càrrecs als acusats d'idear i executar un crim a Figueres

El ministeri fiscal va retirar ahir els càrrecs a Ángel Martínez González i a Antonio Moreno Fernández, a qui acusava de temptativa d'homicidi. Segons les acusacions provisionals del ministeri fiscal, Martínez hauria estat l'executor del crim i Moreno, qui l'hauria contractat per executar-lo. Però en el decurs de la vista oral la víctima, en la sessió de dimarts, va assegurar davant del tribunal de la secció tercera de l'Audiència que Martínez no havia estat l'home que el 20 de març del 2003 l'esperava a la porta de casa seva, a Figueres, i li va disparar un tret. Aquesta declaració tan contundent de la víctima va obligar l'acusació pública a retirar els càrrecs per temptativa d'homicidi als dos acusats i a Martínez, a més, el de tinença il·lícita d'armes.

El ministeri fiscal, però, va demanar una pena de 3 anys de presó per a Moreno per un delicte d'atemptat a agents de l'autoritat. Els agents que van declarar ahir van sostenir que, quan el van anar a detenir, Moreno va fugir amb el cotxe i va intentar atropellar dos dels agents. Aquests dos agents van assegurar ahir que si no s'haguessin llançat a un costat de la via haurien estat envestits pel vehicle de Moreno.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.