Ingressa a presó «Pato», un dels condemnats pel segrest de la farmacèutica d'Olot

Estava detingut per intentar robar en un camió a l'AP-7

Eren un quart de quatre de la matinada de divendres quan els Mossos d'Esquadra van atrapar Pato i li van atribuir un robatori a la càrrega d'un camió que estava estacionat a Garrigàs, a l'àrea de servei Alt Empordà de l'autopista. Els Mossos van detectar que un grup de tres persones havien esbotzat un camió i carretejaven peces de roba que hi havia a l'interior cap a una furgoneta. En veure's descoberts, els lladres es van dispersar i van fugir. Dos dels homes van posar-se a córrer a peu i van aconseguir despistar els Mossos. El tercer va intentar fugir amb una furgoneta, però els Mossos el van poder interceptar. Quan van identificar el conductor, van descobrir que era Josep Lluís Paz García, Pato, el veí de Camprodon que va ser condemnat pel segrest de Maria Àngels Feliu. Paz va ser condemnat a 14 anys i 7 mesos de presó, la pena més baixa de tots els implicats en la trama.

La pena més baixa

Se li va aplicar la pena més baixa perquè el tribunal va tenir en compte que la seva participació en el cas es va limitar, el dia del segrest, a l'acte de capturar la víctima però, en canvi, no va participar ni en els actes de petició de rescat ni de manteniment de la captivitat. Ja fa un any que va obtenir la llibertat definitiva.

Josep Lluís Paz va ser traslladat a les dependències de la comissaria dels Mossos de Figueres, i ahir el jutge va dictaminar el seu ingrés a la presó.

EL PERSONATGE

JOSEP LLUÍS PAZ «PATO»
Feia un any que havia obtingut la llibertat definitiva


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.