Successos

Successos

11 intoxicats lleus en l'incendi d'un habitatge a Castellfollit de la Roca

Les flames han cremat completament un pis i alguns veïns han hagut de passar la nit fora de casa

Una onzena de persones han resultat intoxicades lleus aquest divendres a la matinada en l'incendi d'un habitatge situat al primer pis d'un edifici de dues plantes situat al número 1 de la plaça Filadors de Castellfollit de la Roca (la Garrotxa). Els Bombers de la Generalitat han estat alertats quan passaven pocs minuts de la una de la matinada i fins al lloc s'hi han desplaçat vuit dotacions terrestres. Durant les tasques d'extinció, els veïns han quedat confinats a l'interior dels habitatges. El foc ha calcinat completament un habitatge i el fum i la sutja han afectat la primera i la segona planta de l'immoble.

Els Bombers han donat el foc per extingit poc abans de les dues de la matinada i a causa del fum han resultat intoxicades lleus 11 persones. Sis dels afectats han estat traslladats a l'Hospital d'Olot, dos a l'Hospital Josep Trueta de Girona i tres a l'Hospital de Palamós. A causa dels estralls que han fet les flames alguns veïns han hagut de passar la nit fora de casa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia