Successos

Successos

Troben un cadàver al fons d'un cingle a Castellfollit i el cotxe d'un desaparegut

Tot indica que és el veí de Badalona de qui fa un mes que no se sap res

Fa dues setmanes l'Ajuntament va alertar als Mossos que hi havia un cotxe abandonat al poble

Els serveis de rescat van localitzar ahir el cadàver d'un home al fons d'un cingle a Castellfollit de la Roca. El cos es va trobar després que els Mossos d'Esquadra lliguessin caps per la localització d'un cotxe que feia tres setmanes que estava aparcat al municipi el propietari del qual la família n'havia denunciat la desaparició.

L'Ajuntament de Castellfollit es va posar en contacte fa un parell de setmanes amb els Mossos d'Esquadra alertant-los que hi havia un cotxe que feia dies que estava aparcat davant d'una botiga del poble, i que potser podia ser un vehicle abandonat. Fins i tot el consistori els va enviar una foto del vehicle amb la matrícula. Però no va ser fins ahir que una patrulla en tasques de rutina de vigilància va veure el cotxe, va comprovar la matrícula i va veure que coincidia amb el vehicle d'una persona de qui van denunciar la desaparició fa uns vint dies.

Va ser llavors quan els Mossos van activar el protocol de recerca, i fins al lloc dels fets es van desplaçar efectius dels Bombers, amb l'equip del GRAE i especialistes en recerca de muntanya. Al cap de poca estona, l'helicòpter dels Bombers va localitzar el cadàver d'una persona, sota la plaça del cingle.

En espera de la identificació oficial del cos, tot apunta que es tracta de Francesc Xavier Blanco Varela, el veí de Badalona de 32 anys que va desaparèixer el 30 de novembre. La família va presentar la denúncia per desaparició una setmana després, concretament el 7 de desembre.

Segon cas de l'any

Al juny, els efectius d'emergència també van trobar el cos estimbat d'una altra persona. El d'un veí de Montblanc de 66 anys. Llavors, la hipòtesi més probable és que caigués de manera accidental d'una altura de 20 metres. El cos estava al fons del cingle ben a prop d'on havia aparcat la furgoneta, amb roba i claus a l'interior, a la zona de Guardasoms.

LA XIFRA

21
dies
feia que havien denunciat la desaparició del veí de Badalona de 32 anys, el cos del qual l'haurien trobat ahir.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia