Successos

Policial

Troben 2 kg de marihuana a Pont de Molins

Els Mossos detenen un jove que els duia amagats al maleter d'un cotxe

Els Mossos d'Esquadra han detingut un jove que havia carregat una caixa amb 2 quilos de marihuana al maleter d'un cotxe. Els fets van tenir lloc ara fa uns dies, durant un control de drogues i alcohol que els Mossos havien muntat al quilòmetre 762 de l'N-II, al terme municipal de Pont de Molins. Cap a quarts de dues de la matinada, els agents van aturar un cotxe amb tres ocupants: el conductor, l'acompanyant i un jove que estava assegut al seient del darrere.

Com que el conductor no duia el permís de conduir al damunt, els agents van comprovar-ne la identitat via telemàtica i també van fer-li la prova d'alcoholèmia. El test va donar negatiu però, entre una cosa i l'altra, els Mossos van poder percebre clarament una fortor de marihuana que s'escampava per tot el turisme. Els agents van demanar al conductor que els obrís el maleter i allà van confirmar les seves sospites. Dins d'una caixa, hi havia fins a 2 quilos de cabdells de marihuana. Tant el conductor com l'acompanyant es van espolsar les culpes i el jove que anava al seient del darrere va admetre que la droga era seva.

Els Mossos van arrestar el noi, que té 24 anys i és veí d'Alella, per un delicte contra la salut pública. El detingut, que té antecedents per tràfic de drogues, ja ha passat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Figueres. Després de prendre-li declaració, el jutge l'ha deixat en llibertat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia