Successos

Enxampen un clan familiar que tenia marihuana

La policia els va trobar 3.350 plantes en tres cases de Maçanet

La Policía Nacional, en una operació conjunta amb la Policia Municipal de Maçanet de la Selva, ha detingut cinc persones que tenien 3.350 plantes de marihuana en tres cases i un local tancat al públic de la urbanització Residencial Park. Durant l'escorcoll, també es va trobar material per cultivar la marihuana, com ara transformadors elèctrics, bombetes incandescents i ventiladors. La policia espanyola també va descobrir 500 plançons de marihuana a punt per plantar, en un dels vehicles que tenien en propietat.

Les plantacions estaven amagades en tres cases aïllades i un local tancat al públic que havia estat un bar, a la urbanització Residencial Park de Maçanet de la Selva.

En llibertat

Els cinc detinguts són membres d'una mateixa família i residents a la zona de Torre Gironella de Girona. Es tracta de tres homes i dues dones d'entre 39 i 66 anys. Tots són de nacionalitat espanyola, a exceptció d'un que és belga. El mateix 1 de desembre van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Santa Coloma de Farners, per un delicte contra la salut pública, pertinença a una organització criminal, blanqueig de capital i defraudació de fluid elèctric. El jutge en va ordenar la posada en llibertat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.