Successos

trànsit

accident mortal

Tres morts en estimbar- se un cotxe a Susqueda

Les víctimes són una nena de només un any i dues dones, veïnes de Salt

En el vehicle sinistrat, un Opel Vectra, hi viatjaven set persones

La capacitat de l'automòbil era de cinc ocupants

Tres persones, entre elles una nena de només un any, van morir ahir al vespre quan el turisme en què viatjaven, un Opel Vectra, es va estimbar a la pista que baixa de la Mare de Déu del Coll i enllaça amb la presa de Susqueda. L'accident es va originar a quarts de vuit del vespre, ja de fosc, quan el cotxe amb set persones a dins va sortir de la via per causes que s'investiguen, i va quedar mig bolcat en una mena de riera. De resultes del sinistre van morir dues dones, de 31 i 50 anys, i la nena petita. Es dóna la circumstància que una de les dones que van perdre la vida estava embarassada. Les altres quatre persones ocupants del vehicle van resultar ferides i van ser traslladades al Trueta. Són el conductor i tres nenes de 3, 8 i 10 anys, una de les quals està greu.

L'accident, que eleva a 47 el nombre de morts a les carreteres gironines aquest any, és el que ha causat més víctimes, després del xoc a l'abril, amb set persones mortes, a Pont de Molins. En vista de la gravetat de la situació, anit el conseller d'Interior de la Generalitat, Jordi Jané, es va traslladar al lloc del tràgic succés.

No va ser l'únic accident d'ahir. A Cassà n'hi va haver un altre que va deixar el conductor d'un vehicle ferit greument en una col·lisió frontal amb un camió, el xofer del qual en va sortir il·lès. La topada es va registrar al punt quilomètric 18,5 de la C-65. El jove que va resultar ferit com a conseqüència de l'impacte és un veí de Girona de 27 anys, que anava al volant d'un Audi A4. El transportista circulava amb un camió de l'empresa Arbegui, amb plaques de matrícula franceses. Fins a la zona s'hi van desplaçar set patrulles dels Mossos, quatre dotacions dels bombers, una ambulància del SEM i un helicòpter. Els efectius dels bombers van haver de treure el noi de dins el turisme, on havia quedat atrapat. Una vegada alliberat va ser traslladat amb l'ambulància a l'hospital Josep Trueta de Girona. L'accident va fer tallar la C-65 en els dos sentits durant més de dues hores.

LA XIFRA

47
persones
com a mínim han mort d'accident de trànsit a les comarques gironines aquest any.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia