Successos

trànsit

detenció

Arrestat el conductor homicida fugit de la Jonquera

Els gendarmes han arrestat a la població occitana de Vilamur de Tarn (a uns 280 km de la Jonquera), a prop de Tolosa, un home de 46 anys, nascut a Fumel (Aquitània), a petició dels Mossos, que l'havien identificat com el conductor que va atropellar mortalment un vianant a la Jonquera i va fugir sense auxiliar la víctima.

L'atropellament va ser el dissabte dia 5 de novembre quan ja començava a fosquejar. Un cotxe que anava en sentit sud va envestir un home francès de 74 anys que creuava l'N-II en el tram que la carretera travessa la zona urbana i comercial de la Jonquera.

L'home va quedar malferit i, tot i que va arribar amb vida a l'hospital Josep Trueta, va morir poca estona després. El cotxe que el va atropellar va fugir i a l'escenari va deixar un tros de retrovisor i alguna resta més. Els Mossos van revisar les càmeres de la policia local de la Jonquera i de comerços de la zona i van obtenir la imatge del vehicle i la matrícula, francesa. A partir d'aquestes dades i amb la col·laboració de les autoritats franceses, van identificar el propietari del vehicle sospitós. Divendres, els gendarmes van localitzar i detenir l'home que es pressuposa que conduïa el vehicle en el moment de l'accident. L'arrestat pot ser acusat d'homicidi imprudent i denegació d'auxili.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia