Successos

tribunals

el rambo de la Cerdanya

El jutge fa ingressar en un psiquiàtric de Lleida “el Rambo de la Cerdanya”

El popular Martí Cots va ser detingut per haver intentat atracar una benzinera vestit de militar

Queda en llibertat a condició que rebi tractament

Martí Cots, conegut popularment com “el Rambo de la Cerdanya” torna a estar tancat. Però aquest cop no ho fa entre els barrots d'una presó, sinó en un centre mèdic. Cots va ser detingut fa pocs dies per un serial de robatoris a la zona de la Cerdanya, que va fer posar la por al cos a veïns i cossos de seguretat. Però els Mossos d'Esquadra el van poder capturar i acusar-lo de ser l'autor d'un delicte de robatori i furt de vehicle de motor, un furt i un delicte de robatori amb violència i intimidació. Després de declarar a comissaria, l'home va passar ahir a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d'Urgell. Un cop va ser interrogat, el jutge va valorar el seu estat de salut i les proves recollides. Amb tot, va decretar la seva llibertat amb càrrecs, però hi va posar una condició. Cots havia d'ingressar en un centre psiquiàtric, concretament a l'hospital Santa Maria de Lleida. Actualment el delinqüent multireincident ja gaudia de plena llibertat després d'haver complert l'última condemna a la presó de Ponent.

Divendres passat, 28 d'octubre, Cots va fugir del centre assistencial Sant Joan de Déu d'Almacelles, on s'estava voluntàriament. Hores més tard es va saber que havia sostret un turisme a Osca, després de fer autoestop. L'endemà, durant la nit del 29 d'octubre, una trucada a la policia avisava que Cots, vestit amb roba militar i armat amb una escopeta, havia intentat atracar una benzinera de Riu de Cerdanya. L'arma l'hauria robat d'una casa de la Cerdanya.

Hores després que comencés l'operació policial, cap a les dotze del migdia, els Mossos van localitzar i detenir el fugitiu, a la zona del refugi de Cortals de l'Ingla, al terme de Bellver de Cerdanya. Cots s'havia amagat als boscos de la zona, on fa temps, en l'època en què més episodis de delinqüència protagonitzava, es feia l'escàpol després de cometre els robatoris.

LA DATA

28.10.16
És el dia
que Martí Cots va fugir d'un centre assistencial, va robar un cotxe a Osca i l'endemà va assaltar la benzinera.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia