Successos

Mor en caure mentre col·locava plaques solars

L'accident es va produir en una nau industrial de Fogars de la Selva

L'home es va precipitar des de deu metres d'altura

Tenia 48 anys i era veí de Santa Oliva

Un fatídic accident laboral va tenir lloc ahir a Fogars de la Selva, on un treballador va perdre la vida en caure mentre estava col·locant plaques solars al sostre de la nau industrial de l'empresa Prologis. Els cossos d'emergències van rebre l'avís quan passaven pocs minuts d'un quart d'una del migdia. Les instal·lacions on es va registrar el succés estan situades al polígon de la població, a l'altura del punt quilomètric 72,1 de la carretera C-35. Fins a la zona s'hi van dirigir sis patrulles dels Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners, una dotació dels bombers, dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), així com l'helicòpter medicalitzat. L'home –que no era empleat de la companyia on va passar el sinistre– estava instal·lant plaques solars quan es va precipitar accidentalment des d'uns deu metres d'altura. Els sanitaris van intentar reanimar-lo però, malgrat els esforços, no van poder fer res per salvar-li la vida. La víctima tenia 48 anys i era veí del municipi de Santa Oliva, situat a la comarca del Baix Penedès. Els Mossos van posar els fets en coneixement del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia d'Arenys de Mar i del Departament d'Empresa i Ocupació, tal com està establert quan hi ha accidents laborals amb víctimes mortals.

A les comarques gironines, es tracta del segon accident laboral mortal que es produeix en poc més de quatre mesos de diferència. El 31 de maig una dona va morir a Sant Esteve de Llémena en un accident a l'interior d'una empresa familiar dedicada a la comercialització de pinsos i cereals. La víctima va ser atropellada per un carretó elevador. El conductor –un empleat– no va veure la dona, que s'hauria encreuat en la trajectòria del vehicle.

LES XIFRES

6
Patrulles
dels Mossos, dues ambulàncies, un helicòpter medicalitzat i una dotació dels bombers, es van activar.

LA DATA

72,1
És el punt quilomètric
de la carretera C-35 on està situada l'empresa on la víctima instal·lava panells al sostre.
03.10.16
A les 12.19 h, els Mossos van ser alertats dels fets, que han estat posats en coneixement dels jutjats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia