Detenen dos homes acusats de comprar material d'obra i carregar-ne el cost a altres empreses

Els Mossos d'Esquadra han detingut dos homes acusats d'haver comprat de forma fraudulenta material d'obra per més de 6.000 euros a nom de diverses empreses i posteriorment haver-lo venut.

A mitjan mes d'octubre passat els agents de la comissaria de Girona van saber que tres empreses de la demarcació de Girona havien denunciat que algú havia fet, en nom seu, compres de material elèctric i rotllos de coure per més de 6.000 euros. Els policies encarregats del cas van comprovar que un extreballador d'aquestes empreses estava implicat en les estafes i que part del material que havia comprat fraudulentament se l'havia venut i l'altre l'havia emmagatzemat en una nau de Llagostera, on l'home, un veí de Llambilles de 34 anys, tenia la intenció d'obrir-hi un gimnàs. Els Mossos d'Esquadra van anar al local, van trobar el sospitós i el van detenir per nou delictes d'estafa i una falta, també d'estafa. La investigació no es va acabar aquí i els policies van verificar que l'acusat havia actuat conjuntament amb un altre home, de Llagostera i de 39 anys, que també va ser detingut per diversos delictes d'estafa. A més, al magatzem hi van trobar material d'obra que havia estat robat a Serra de Daró a finals del mes de juny i que tenia un valor d'uns 7.500 euros.

Als dos detinguts, també se'ls va imputar aquest robatori i, a més, la policia va detenir un tercer implicat en el robatori, un veí de Llagostera de 41 anys. En aquest mateix escorcoll, els Mossos també van trobar una habitació subterrània perfectament il·luminada, amb 18 plantes de marihuana.

Les detencions dels tres individus es van deixar sense efecte en espera que siguin citats a declarar pel jutge de guàrdia que porta el cas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.