Successos

oci

ofegament

Una banyista gairebé s'afoga a la platja de Riells, a l'Escala

Una dona francesa de prop de setanta anys va estar a punt d'afogar-se ahir a la tarda mentre es banyava a la platja de Riells, a l'Escala. Altres banyistes i els socorristes de Creu Roja de la platja van atendre la dona fins que va arribar el SEM amb un helicòpter, que va traslladar la víctima fins a l'hospital Josep Trueta de Girona. La dona havia tingut una aturada cardíaca i, a la platja mateix, li van practicar les maniobres que van permetre recuperar-li les constants vitals, abans de pujar-la a l'helicòpter.

Dissabte passat, una dona francesa de 82 anys, Paule Josette Dufau, va morir mentre es banyava a la platja de l'Almadrava. La víctima, que tenia residència d'estiueig a Roses, també va ser atesa pel SEM, que ja tenia l'helicòpter a l'Almadrava, però en el seu cas no va ser possible reanimar-la i va acabar morint.

El mateix dissabte es va socórrer amb l'helicòpter un home de 88 anys que uns banyistes van trobar surant al mar a la platja dels morts de Colera. L'home va ser traslladat a l'hospital Trueta en estat greu i es va haver de desallotjar la cala perquè pogués aterrar l'helicòpter del SEM.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia