Successos

Mor un camioner en bolcar el seu vehicle a Garrigàs

El conductor, de 61 anys, va perdre tot sol el control del camió, que anava carregat de fruita i verdura

L'accident va causar greus problemes circulatoris a l'autopista AP-7 tot el dia

Un camioner de 61 anys i veí de Carcaixent (Ribera Alta) va morir ahir en un accident de trànsit que va tenir amb el camió a Garrigàs. El fatal accident ve tenir lloc de bon matí, pels volts de dos quarts de sis, al quilòmetre 34 de l'autopista AP-7. El conductor circulava en sentit nord quan, per causes que es desconeixen i que els Mossos d'Esquadra investiguen, va perdre el control del vehicle de gran tonatge i va acabar bolcant. Al punt de l'accident de seguida hi van anar els serveis d'emergència, que es van desplaçar amb set dotacions dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Malauradament, el camioner va acabar morint a conseqüència de les greus lesions que es va fer en el brusc accident.

La topada va fer que el camió s'entravessés en els tres carrils de circulació en sentit nord. És per això que l'autopista va estar totalment tallada fins a tres quarts de vuit, quan es va poder reobrir un dels carrils.

Part de la càrrega, salvada

A la tarda es va mantenir l'afectació per la retirada del vehicle, així com de la càrrega. El camioner duia fruita i verdura, que es van salvar en part i que van poder ser recuperades per l'empresa transportista. La resta va acabar a les escombraries.

Amb la mort del camioner del País Valencià ja són almenys 35 les víctimes mortals en accidents de trànsit aquest any a les comarques gironines. El darrer xoc mortal havia tingut lloc tan sols feia cinc dies. Diumenge passat, un veí de Maià de Montcal de 71 anys, Joan Pujol Juanola, que viatjava amb un Opel Corsa juntament amb la seva dona, que va resultar ferida greument, va morir quan van xocar gairebé de cara contra un Audi A6, a la variant d'Ordis. Per la seva banda, els cinc ocupants de l'Audi van resultar il·lesos.

D'altra banda, un motorista va resultar ferit molt greu ahir en un accident de trànsit a Maçanet de la Selva. El xoc va tenir lloc a la GI-512 a un quart de set de la tarda. Els serveis d'emergència van rebre l'avís que hi havia hagut un accident entre un turisme i una moto. De resultes del xoc, el motorista va resultar molt mal ferit i va haver de ser evacuat en l'helicòpter del SEM a l'hospital Josep Trueta de Girona. La carretera va quedar totalment tallada en els dos sentits de la marxa.

Segon motorista ferit

Un altre motorista va resultar ferit ahir en un accident de trànsit a Montagut i Oix. El xoc es va esdevenir en el nucli urbà, a tocar del restaurant El Collet. En la topada també van resultar ferits lleus els dos ocupants del turisme amb qui va topar el motorista.

LA XIFRA

35
persones han mort víctimes d'accidents de trànsit ocorreguts aquest any a les comarques gironines.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia