Punt divers

L'Alcalde de Biure creu que el carril addicional arriba tard

L'alcalde de Biure (Alt Empordà), Joan Juan, ha dit que el carril addicional habilitat avui en una via paral·lela a la N-II, tancada a la circulació, "arriba tard".

La N-II està tallada al trànsit des del dia 13 d'agost passat a l'altura de Biure (Alt Empordà) a causa del risc d'enfonsament que corre un pont situat en aquest tram, que comunica els municipis empordanesos de Pont de Molins i Capmany.

A partir d'avui, els vehicles que circulen en direcció sud per la N-II, a l'altura de Biure, disposen d'un desviament alternatiu a través d'un carril addicional habilitat en una via paral·lela al punt afectat pel tall de carretera.

Hores determinades
Segons que ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT), aquestes mesures s'aplicaran entre les 07.00 i les 21.00 hores i durant aquest període temporal no hi haurà regulació semafòrica ni pas alternatiu.

A partir de les 21.00 hores i fins a les 07.00 hores de l'endemà es tornarà a restringir l'accés i només es donarà pas als veïns de les localitats afectades, com fins ara.

Pel que fa al pas de camions, continuarà totalment restringit i s'hauran de desviar obligatòriament per l'autopista AP-7.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.