Punt divers

Els Bombers i voluntaris aturen la recerca de l'avi desaparegut a Banyoles a l'espera de noves pistes

COMARQUES GIRONINES

Els Bombers de la Generalitat i la cinquantena de voluntaris que aquest dimecres han participat en les tasques de recerca de l'avi de 84 anys, veí de Camós, desaparegut dissabte passat a Banyoles quan anava amb cotxe a comprar, han decidit aturar la recerca de forma temporal a l'espera de noves pistes. Els Mossos d'Esquadra, però, continuaran investigant, centrant-se sobretot amb els últims testimonis que el van veure i en localitzar el cotxe que conduïa, un Citroen Saxo de color gris. Aquest dimecres, quart dia de recerca continuada, s'han pentinat diferents punts del Pla de l'Estany i Gironès sense resultats.

'Sembla que se l'hagi empassat la terra'. Amb aquestes paraules, carregades d'impotència, l'alcalde de Camòs, Narcís Masanas, expressava el sentiment que comparteix amb la cinquantena de voluntaris que han col·laborat amb Bombers i Mossos en les tasques de recerca. 'Ja no sabem on més mirar', afirmava l'alcalde. Aquest dimecres al matí, han pentinat diversos punts del Pla de l'Estany i Gironès, des de Cornellà de Terri fins a Girona, incloent Celrà, Vilafreser, Medinyà i altres indrets com ara Esponellà, la Mota o Sarrià de Ter, amb l'ajuda de tres dotacions de bombers, Mossos d'Esquadra i un helicòpter, que ha sobrevolat la zona durant el matí.Després de quatre dies de recerca infructuosa, les esperances comencen a diluir-se, sobretot al veure que hi ha zones que s'han arribat a mirar fins a deu vegades. 'Estem trepitjant camí que ja hem trepitjat vàries vegades', apunta l'alcalde. Tot i això, els Mossos d'Esquadra treballen en la investigació, basada sobretot en els testimonis que asseguren haver-lo vist. La família continuarà buscant-lo i tant bon punt aparegui algun indici, voluntaris i bombers reprendran la recerca.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.