Punt divers

Sant Pau de Segúries destinarà el 0,7% de cooperació als damnificats pel terratrèmol d'Haití

Sant Pau de Segúries (Ripollès) destinarà el 0,7% del seu pressupost a ajudar als damnificats pel terratrèmol d'Haití. Segons ha explicat l'alcalde, Joan Solà (Independents), a l'ACN en el ple del pròxim dimecres s'aprovarà destinar poc més de 3.000 euros per aquesta causa. Solà considera la destinació d'aquests diners 'més que justificada' tenint en compte la gravetat de la situació que es viu en aquest país del Carib. Ara el consistori estudia com vehicularà aquesta aportació perquè aquesta tingui 'incidència directe' en aquest país. Fins ara, l'ajuda a cooperació del 0,7% s'havia gestionat amb una aportació a la organització Metges Sense Fronteres.

Solà ha explicat que estan estudiant quin és el sistema més apropiat per fer arribar l'ajuda. Existeix, segons ha explicat l'alcalde, la possibilitat de seguir-ho fent a través de Metges Sense Fronteres especificant la finalitat del projecte o via alguna altre organització. Fins dimecres que s'elevarà la proposta al ple, ha explicat Solà, l'Ajuntament estudiarà quina opció escull.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.