Punt divers

Finalitza la fase d'alerta del pla Transcat pel vessament d'àcid clorhídric a Garrigàs

El Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (Cecat) ha desactivat, a un quart de vuit 'd'aquest vespre, la fase d'alerta del Pla especial d'emergències per accidents en el transport de mercaderies perilloses per carretera i ferrocarril a Catalunya (Transcat), un cop han finalitzat les tasques de transvasament i neteja d'àcid clorhídric del camió cisterna que es trobava a l'àrea de servei Empordà Nord, al quilòmetre 35 de l'AP-7 a Garrigàs (Alt Empordà). A tres quarts de cinc, ha començat el tranvasament a una altra cisterna, que han acabat tres quarts d'hora més tard. El producte que havia vessat s'ha neutralitzat i, posteriorment, es procedirà a la seva retirada.

Al voltant de les sis de la tarda, ja s'ha obert l'accés a la benzinera i l'àrea de servei Empordà Nord de l'autopista AP-7 i, des d'aleshores, funciona amb normalitat. Al lloc, han treballat set dotacions dels Bombers de la Generalitat, així com també sis patrulles dels Mossos d'Esquadra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.