Punt divers

Uns 250 manifestants de Cervià de Ter i rodalies tallen de forma intermitent la N-II a Medinyà com a protesta contra la MAT

COMARQUES GIRONINES

Uns 250 manifestants de Cervià de Ter i pobles de la rodalia –Viladasens, Camallera, Bàscara, Riudellots de la Creu, el veïnat de Fellines, Garrigàs i Sant Jordi Desvalls– han tallat aquest diumenge al vespre la N-II a l'alçada del quilòmetre 727, al terme municipal de Medinyà. Durant tres quarts d'hora, els veïns han impedit de forma intermitent el trànsit en els dos sentits de la marxa com a protesta contra el traçat previst de la línia de Molt Alta Tensió (MAT) entre Bescanó (Gironès) i Santa Llogaia d'Àlguema (Alt Empordà). Els manifestants, traginant pancartes contràries a la MAT i amb l'ajuda de xiulets i cassoles, han iniciat la protesta recorrent els tres quilòmetres de la GI-633 que separen Cervià de Ter de l'encreuament amb la N-II, un fet que ha causat cues de fins a 2,5 quilòmetres en aquesta carretera comarcal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.