Punt divers

L'oposició de Llívia està disposada a arribar a un consens per la construcció del camp de golf si es modifica el projecte

ALT PIRINEU I ARAN

El grup de l'oposició en l'Ajuntament de Llívia (Independents per Llívia, adscrit al PSC) està disposada a arribar a un consens amb l'equip de govern per fer el camp de golf, sempre i quan es modifiqui el projecte actual. Concretament, l'oposició vol que no es quedin illes de propietaris privats dins del camp. Per altra banda, i a banda del projecte del camp, els socialistes volen que es redueixi l'espai urbanitzable de 27 a 18 hectàrees, tal com estava previst l'any 1986. Tot i que l'espai urbà no va lligat amb la construcció del camp de golf, sí que és el mateix promotor que ha dissenyat tot el projecte de fer un camp de divuit forats, i 360 habitatges en un espai de 27 hectàrees, on també hi ha previst fer-hi un hotel de luxe.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.