Successos

El detenen per conduir drogat, sense carnet i tenir un accident a Fogars

El detingut va bolcar una autocaravana en un revolt de la sortida de l’AP-7

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 31 anys per un delicte contra la seguretat viària per conduir sota els efectes de les drogues i sense haver-se tret el carnet de conduir a Fogars de la Selva. Els fets van passar el dissabte 15 d’octubre, sobre els volts de les nou de la nit, quan l’home portava una autocaravana i va bolcar a la sortida 10 de l’AP-7, dins del terme municipal de Fogars. Fins al lloc de l’accident hi van anar la Policia Local d’Hostalric, els Mossos, el SEM i els Bombers. A causa de l’accident, sis persones havien quedat atrapades dins del vehicle. L’accident es va produir a causa de l’elevada velocitat que portava l’autocaravana a l’hora d’agafar la sortida i va acabar xocant contra la tanca metàl·lica.

Quan els agents van identificar el conductor van veure que estava sota els efectes d’alguna substància estupefaent i per això li van fer una prova de drogues. El resultat va sortir positiu en consum de cànnabis, cocaïna i amfetamina o metamfetamina. Els Mossos van demanar-li el carnet de conduir i l’home no va poder acreditar que en tingués. Finalment els agents van detenir-lo i van gestionar una grua per retirar l’autocaravana de la sortida de l’autopista.

El dilluns l’home va passar a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funció de guàrdia d’Arenys de Mar (Maresme) i va quedar en llibertat a l’espera de judici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia