Successos

L’assalt a un hotel de Cantallops, a judici

L’Audiència ha començat a jutjar tres acusats que s’enfronten a 16 anys de presó per haver assaltat un matrimoni que regenta un hotel a Cantallops, segons informa l’ACN. El robatori violent va passar el vespre del 16 de març del 2020, en ple confinament. El judici, que durarà fins dijous, va començar amb la declaració de les víctimes. El matrimoni va explicar que els assaltants, que anaven encaputxats i tenien accent sud-americà, els van colpejar, els van lligar i emmordassar, i els van amenaçar amb un ganivet. Els lladres van regirar la casa on vivien –annexa a l’hotel– i, entre altres coses, van robar 1.000 euros en efectiu i diversos rellotges. Els Mossos van detenir els acusats mesos després, al desembre. Tots ells estan en presó preventiva.

El judici, que es fa a la secció tercera de l’Audiència de Girona, ha començat aquest dilluns amb les declaracions de les víctimes i dels investigadors dels Mossos. Segons el guió, es preveu que els tres acusats declarin dijous, al final del judici.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia