Successos

Rebenten amb explosius dos caixers automàtics, un a Barcelona i un altre a Sant Boi

Els dos robatoris afecten sucursals bancàries d’una mateixa entitat

La policia investiga els successos i en busca els autors, que podrien ser els mateixos

Dos caixers automàtics situats a Barcelona i Sant Boi de Llobregat, respectivament, han estat robats aquest dissabte amb l’ús d’explosius. Les detonacions han provocat un bon ensurt als veïns però no han deixat ferits.

El primer dels dos successos s’ha produït cap a dos quarts de tres de la matinada en una sucursal de Bankinter situada a la ronda de Sant Ramon de Sant Boi de Llobregat. Els lladres han provocat una explosió que ha rebentat els sistemes de subjecció del caixer.

Mitja hora més tard una altra detonació ha esbotzat un altre caixer, de la mateixa entitat bancària, a la cruïlla entre els carrers de Balmes i Castanyer, al districte de Sarrià-Sant Gervasi de Barcelona.

Diversos veïns han alertat els serveis d’emergències que han escoltat una explosió a l’oficina bancària i han vist com diversos lladres s’han endut el contenidor dels diners. Es desconeix el valor del botí.

Posteriorment ha aparegut cremat a Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) un vehicle que els Mossos d’Esquadra consideren que podria ser el que s’ha utilitzat per als dos robatoris, segons han informat a EFE fonts properes al cas.

La policia catalana investiga els dos successos per tal identificar i localitzar els seus autors.

Fa uns tres mesos, el 4 de juny, un grup de lladres va esbotzar amb explosius dos caixers automàtics a Santa Coloma de Gramenet i al carrer Major de Sarrià de Barcelona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia