Successos

Atrapen quatre lladres a punt d’endur-se una tona de plom d’una empresa de Sant Julià de Llor i Bonmatí

Van rebre l’avís del vigilant de seguretat del negoci dedicat a la gestió de residus

Els Mossos d’Esquadra han atrapat quatre lladres quan estaven a punt d’endur-se una tona de peces de plom que acabaven de robar d’una empresa de gestió de residus de Sant Julià de Llor i Bonmatí (Selva). La mitjanit de diumenge, el vigilant de seguretat del negoci va alertar la policia perquè va detectar un grup de persones saltant la tanca perimetral, d’uns tres metres d’alçada, i dirigint-se a la zona on tenen emmagatzemat el plom. Diverses patrulles es van dirigir a l’empresa i van localitzar, just al costat de la tanca, una tona de peces de plom valorades en 2.000 euros a punt de ser carregades i robades.

A uns 200 metres de l’empresa, just al carrer de la Selva, van veure un cotxe aparcat amb quatre ocupants a dins. Els agents van identificar els sospitosos i van poder comprovar que anaven molt suats, amb esgarrinxades per tot el cos i, a més, bruts amb la mateixa pols grisa i blanca que desprèn el plom.

Davant dels indicis que apuntaven que eren els lladres que havien entrat al negoci, els Mossos els van detenir com a suposats autors d’un robatori amb força a l’interior d’empresa. Els arrestats són quatre homes d’entre 27 i 50 anys.

Els detinguts, algun amb antecedents, passen aquest dimarts a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia