Successos

Detenen tres dones per robar a cases de Bordils

Un agent dels Mossos fora de servei va permetre agafar-les

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona van detenir dimecres tres dones, d’entre 21 i 26 anys, com a presumptes autores d’un delicte de robatori amb força a l’interior d’un domicili en grau de temptativa a Bordils.

Pels volts de les 12 del migdia, un mosso fora de servei va veure tres dones amb actitud sospitosa que sortien d’un portal de la carretera Palamós de Bordils. L’agent les va aturar i de seguida va informar els agents de paisà de la comissaria de Girona per tal que s’adrecessin i poder realitzar les comprovacions oportunes. Quan va arribar el reforç policial, un ciutadà els va posar en coneixement que les dones havien intentat accedir a diferents pisos. El seu modus operandi consistia en trucar insistentment al timbre i si la persona que hi viu no obria, escoltaven a través de la porta i en cas de no sentir sorolls, forçaven l’accés i robaven. Paral·lelament, una altra persona feia tasques de vigilància.

En el moment de l’escorcoll, se’ls va localitzar un parell de guants negres, unes tisores i un tros de plàstic com el de les radiografies, que usen per obrir portes. Els mossos van fer comprovacions per l’edifici i van localitzar una porta forçada. Davant les evidències, els agents van detenir les tres dones com a presumptes autores d’un delicte de robatori amb força en grau de temptativa. Avui han passat a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia