Successos

Detenen un camioner per pagar amb una targeta falsificada durant un any

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de 59 anys a prop de Santa Llogaia d’Àlguema per haver estat pagant el combustible durant gairebé un any amb una targeta falsificada. L’home, que era conductor de camions, utilitzava una targeta clonada d’una empresa de transports de León. En un sol mes, l’home havia utilitzat aquesta targeta per omplir el dipòsit del seu camió fins a sis vegades en una mateixa benzinera de Santa Llogaia d’Àlguema. A més, els Mossos calculen que el camioner hauria començat a utilitzar la targeta clonada el setembre del 2021 i hauria arribat a estafar 70.000 euros en pagaments fets arreu del territori.

El passat 25 de maig una empresa de transports va denunciar càrrecs fraudulents en benzineres que no havia fet cap dels seus camions. L’empresa ho va denunciar a la Guàrdia Civil de León. Aquell mateix dia a la tarda, una unitat d’investigació dels Mossos d’Esquadra va detectar que s’estaven fent moviments fraudulents vinculats a la denúncia en una benzinera de Santa Llogaia d’Àlguema.

Una patrulla dels Mossos va anar-hi i van aconseguir aturar-lo a pocs metres de l’establiment. Allà van identificar l’home i van escorcollar el camió. Els agents van descobrir que sota la catifa hi havia dues targetes de crèdit clonades i per això el van detenir per un delicte d’estafa i un altre de falsificació de targetes.

Els investigadors van descobrir que en l’últim mes s’havien fet sis càrrecs fraudulents en la mateixa benzinera. L’home havia començat a fer servir aquestes targetes clonades el setembre del 2021 i des d’aleshores havia estafat 70.000 euros en diverses operacions fetes arreu del territori.

El detingut no té antecedents i ja ha passat a disposició judicial. El jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia l’ha deixat en llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia