Successos

Una dona, ferida crítica fent barranquisme a Ribes

Els Bombers van rescatar aquest diumenge una dona que va resultar ferida crítica en caure mentre feia barranquisme a Ribes de Freser (Ripollès). El cos d’emergències va rebre l’avís a les 17.31 hores per un accident al barranc de la Corba. Segons les informacions facilitades pel grup amb què anava, va caure en el darrer tram del barranc, des d’una alçada d’entre 10 i 15 metres. Un cop van arribar fins al lloc, se li va fer una primera atenció sanitària i es va estabilitzar la dona quan va recuperar la consciència. Posteriorment, la van portar en llitera fins una zona segura per poder fer la maniobra de granutge des de l’helicòpter. Va ser evacuada a l’heliport de Campdevànol i, per últim, en helicòpter nocturn a l’hospital Vall d’Hebron.

En les tasques hi van participar la unitat de rescat dels Bombers de la Generalitat amb l’helicòpter, efectius del Grup d’Actuacions Especials (GRAE) i el metge del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) i quatre dotacions terrestres de suport.

També es va activar l’equip de psicòlegs del SEM per donar suport als acompanyants de la ferida, que també van ser evacuades en helicòpter des del lloc de l’accident fins a Ribes de Freser.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia