Successos

Enxampen un conductor drogat que circulava de manera temerària per l’AP-7 al Gironès

L’home portava marihuana, haixix, cocaïna i pastilles d’amfetamina a part de 24.000 euros en efectiu

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home de quaranta-sis anys que conduïa drogat i de manera temerària per l’AP-7 al Gironès, segons informa l’Agència Catalana de Notícies (ACN). Els agents van veure’l a dos quarts d’onze del matí del dimecres 25 de maig, mentre estaven fent patrullatge preventiu a l’autopista en el terme de Vilademuls. L’home circulava a 170 km/h fent ziga-zaga a gran velocitat i posant en perill la resta de vehicles. Per això van fer un seguiment durant 9 km per intentar aturar-lo. Quan el van interceptar li van trobar diverses quantitats de marihuana, haixix, pastilles d’amfetamines, èxtasi, cocaïna i 24.000 euros en efectiu. El conductor també portava 370 dírhams, la moneda que utilitzen al Marroc.

La policia va aconseguir aturar l’home a la C-66, en el municipi de Sant Julià de Ramis. Quan l’anaven a identificar, el conductor va agredir lleument als agents. Els Mossos, però, van veure de seguida que es descobria sota els efectes d’alguna substància i per això li van fer una prova de detecció de drogues. L’home va donar positiu en THC (cànnabis). En el primer escorcoll del vehicle, els Mossos d’Esquadra van descobrir moltes substàncies estupefaents i per això van cridar la Unitat d’Investigació de Girona perquè es fes càrrec de l’actuació i es va activar la Unitat Canina.

Finalment, els agents van descobrir 230 grams de marihuana, 425 d’haixix, 23 pastilles d’amfetamines, 1,4 kg d’èxtasi, 270 grams de cocaïna i bàscules de precisió. La policia també va descobrir 24.000 euros i 379 dírhams en efectiu. Per tot això, els agents van detenir l’home per dos delictes contra la seguretat viària (un per la conducció temerària i l’altre per conduir sota els efectes del cànnabis), un altre contra la salut pública per tràfic de drogues i un últim per atemptar contra els agents de l’autoritat. El detingut ha passat a disposició judicial aquest divendres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia