Successos

Frau elètric a la planta potabilitzadora de l’aigua de Maçanet Residencial Parc

Endesa i la Policia Local de Maçanet han detectat la doble escomesa al comptador que alimenta aquesta planta

El titular del comptador és nom de l’empresa Rec Madral

La companyia Endesa Distribución juntament amb la Policia Local de Maçanet de la Selva han trobat una doble escomesa al comptador que alimenta la planta potabilitzadora de l’aigua de Maçanet Residencial Parc. El frau elèctric es va detectar entre el dimecres 27 i el dijous 28 d’abril, durant un dels controls habituals que porten a terme la companyia i la Policia Local amb l’objectiu de destapar fraus elèctrics.

Els tècnics de l’empresa van detectar una connexió il·legal en un comptador que és titularitat de Rec Madral companyies d’aigües, segons ha pogut saber l’Ajuntament de Maçanet de la Selva. Els tècnics d’Endesa, un cop detectat el frau que creava un risc evident per les persones, va procedir a desconnectar aquesta doble escomesa fraudulenta de la xarxa general, ja que la instal·lació no disposava de cap mecanisme de seguretat en cas de sobrecàrrega o electrocució.

L’Ajuntament està seguint de prop l’evolució d’aquestes actuacions, atès que la planta potabilitzadora és la instal·lació que tracta l’aigua que posteriorment es distribueix als domicilis particulars i davant el risc que la manca de subministrament elèctric pugui de retruc deixar inoperativa la planta. El temor de l’Ajuntament és que l’aigua no pugui ser tractada i es garanteixi la seva potabilitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia