Successos

Dos detinguts amb 287 caixes de sabates furtades a la Jonquera

Els Mossos enxampen dos teloners que van carregar la mercaderia sostreta dins un camió que havia estat robat feia uns mesos a Canovelles

Dos detinguts més i 1.500 plantes de marihuana comissades en un operatiu a Lloret i Maçanet de la Selva

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el dia 24 d’abril dos homes, de 30 i 47 anys, com a presumptes autors d’un delicte de furt i un delicte de robatori o furt d’ús de vehicle a motor.

Els fets van passar el matí del mateix dia 24. Agents de paisà, que realitzaven tasques preventives, van veure com un camió petit i un turisme que circulaven junts, sortien a gran velocitat del trencant de la població d’Agullana i s’incorporaven a la N-II en sentit sud. Els mossos van sospitar dels dos vehicles i els van seguir, alhora que van demanar el reforç de patrulles de seguretat ciutadana de la Jonquera i de Figueres per aturar-los.

Minuts després els dos vehicles van ser aturats en un control efectuat a la rotonda del punt quilomètric 765 de la N-II, a la població de Biure. Els mossos van constatar que el camió constava com a sostret el dia 9 de febrer, en un carrer de Canovelles (Vallès Oriental).

Seguidament van comprovar que transportava nombroses caixes de sabates i botes noves. Aquesta càrrega va ser relacionada amb un furt, perpetrat a les quatre i mitja de la matinada. Un camioner va avisar que uns individus, vestits de fosc i amb passamuntanyes, li havien sostret part de la càrrega que transportava, mentre havia parat per fer un descans reglamentari al carrer Canigó, prop d’una benzinera de la Jonquera. Els agents van retornar al camioner tota la càrrega recuperada: 26 caixes de diferents dimensions amb un total de 287 caixes de sabates i botes.

Els detinguts, un d’ells amb múltiples antecedents, van passar el dia 25 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Més marihuana a la Selva

D’altra banda, els Mossos d’Esquadra també han dut a terme un operatiu antidroga a Lloret de Mar i Maçanet de la Selva que s’ha saldat amb dos detinguts i 1.500 plantes de marihuana comissades. Segons ha confirmat l’ACN, la policia ha escorcollat dos domicilis a Lloret, un a Maçanet i també hi han intervingut diners en efectiu. L’operació ha començat cap a dos quarts de sis de la matinada i s’ha fet de forma simultània.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia