Successos

Quinze detinguts a Maçanet i Sils en una operació antidroga

Una altra actuació policial a Sant Feliu de Guíxols localitza 1.500 plantes més de marihuana

La divisió d’investigació criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra va desplegar ahir un dispositiu antidroga en urbanitzacions de Sils i Maçanet de la Selva, segons informa l’ACN. El dispositiu, en el qual han col·laborat les policies locals del municipi, va començar de matinada i va suposar nou entrades i escorcolls a les urbanitzacions de Vallcanera, Les Comes i Mas Altaba. Segons els Mossos d’Esquadra, el dispositiu s’ha saldat amb 15 detinguts, un d’ells menor, i tres investigats, i el decomís de més de 3.500 plantes de marihuana, estris per al cultiu i armes.

Segons fonts properes al cas, la investigació va començar arran d’informacions ciutadanes i indicis que apuntaven que alguns dels domicilis podia tenir la llum connectada il·legalment per a plantacions interiors de marihuana. El dispositiu va mobilitzat uns 200 efectius entre unitats d’investigació dels Mossos d’Esquadra, seguretat ciutadana, ARRO, canina i la col·laboració de les policies locals de Sils i Maçanet de la Selva.

D’altra banda, la Policía Nacional va anunciar ahir el desmantellament d’una plantació interior de marihuana funcionant a ple rendiment en una finca de més de 52.000 metres quadrats a Sant Feliu de Guíxols. Els agents van comissar més de 1.500 plantes, amb un pes superior als 215 quilos, i també eines per aconseguir collites ràpides, armes i diners en efectiu. Hi ha quatre detinguts relacionats recentment amb una altra investigació a la Costa Brava. Dos d’ells tenen antecedents per fets similars de l’any 2019.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia