Successos

Un home mor en una sortida de via a la C-13 a Llavorsí

El conductor d’un tractor va perdre la vida ahir en bolcar a Gelida

Amb aquestes ja són 131 les víctimes mortals en accidents de trànsit

Un home de 67 anys ha mort aquest dimarts en un accident a la C-13, segons ha informat el Servei Català de Trànsit (SCT).

El sinistre mortal ha passat al voltant d’un quart de cinc de la tarda al punt quilomètric 144 de la carretera, a l’altura de Llavorsí (Pallars Sobirà).

Per causes que s’investiguen, un turisme ha patit una sortida de via i el conductor del cotxe ha resultat mort.

La incidència ha mobilitzat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, dues dotacions dels Bombers de la Generalitat i una ambulància i l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

La C-13 ha estat tallada al punt del sinistre fins passats tres quarts de set del vespre, quan s’ha reobert parcialment la via. Posteriorment s’ha donat pas alternatiu.


Accident de tractor a Gelida
Trànsit ha informat aquest vespre de la mort del conductor d’un tractor que dilluns al matí va patir un accident a Gelida (Alt Penedès).

L’accident va passar cap a dos quarts d’onze al quilòmetre 4 de la carretera BV-2249. Per causes que es desconeixen, el vehicle agrícola va caure al marge de la via i va bolcar.

La víctima mortal és un home de 41 anys i veí de Gelida.

Arran de la incidència, es van activar set patrulles dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquestes dues víctimes, ja són 131 les persones que han mort en accident de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.



[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia