Successos

“Àngels, ho sento, t’estimo molt i et duc amb mi al cel”

Un veí de Sant Joan les Fonts, amb depressió, mata la dona, malalta, i després se suïcida

Va fer servir una escopeta de cacera i va deixar notes abans d’avisar el seu germà i disparar-se ell

Drama i mort a Sant Joan les Fonts. Els cadàvers d’una dona de 64 anys, Maria Àngels Droch Nualart, i el seu home, Josep Pagès Colom, que avui hauria fet 63 anys, van ser trobats, amb un tret d’escopeta cadascun, ella al coll, ell al pit, ahir al matí, al llit de matrimoni del seu habitatge de la Roureda de la Canya, a Sant Joan les Fonts. Els cossos els va trobar pels volts de les onze del matí el germà de Pagès, que hi va anar perquè va rebre una trucada de l’home.

A banda dels cadàvers, en pijama, un al costat de l’altre, al llit, a la casa s’hi va trobar una nota escrita per l’home explicativa i inculpatòria: “Maria Àngels, ho sento, t’estimo molt i et porto amb mi al cel”, deia en síntesi el missatge. En un altre lloc hi va deixar, ben visible, una documentació mèdica que encadenava amb la nota. Es tractava de la cita per a una nova operació que, en una visita del dia abans, li havien anunciat que era imprescindible fer a la dona. I hi havia una tercera nota en què Josep Pagès, electricista d’ofici i ara malalt de depressió, demanava que donessin menjar als gossos de la casa.

En la primera inspecció in situ dels cossos i de l’escenari, els investigadors dels Mossos no van detectar que hi hagués senyals de lluita prèvia i s’haurà d’esperar al resultat de l’autòpsia i les anàlisis de laboratori per comprovar si la dona, en el moment de disparar-li, estava adormida o sedada amb algun fàrmac que li hagués subministrat l’home o que hagués pres ella mateixa. El tret que li va causar la mort va ser disparat gairebé a boca de canó i li va fer una ferida profunda a la zona cervical. A banda d’esquitxos de sang, a la paret del costat on era la dona hi van quedar erosions provocades per la culata de l’escopeta, degut al retrocés de l’arma en disparar el tret. També hi havia senyals del mateix tipus a la paret del costat on era el cos de l’home. Ell tenia un tret al tòrax, a la part esquerra, que li va afectar el cor i li va causar la mort. L’escopeta era caiguda al seu costat, fet que evidencia que, després de matar la dona, es va estirar ell al seu costat al llit i es va disparar. Tot i que l’escenari, la posició dels cadàvers i les notes indiquen que Pagès va disparar a la dona sense que ella se n’adonés, s’haurà d’esperar als resultats de l’autòpsia per comprovar que no existissin cops o lesions previs. També s’intentarà establir si va passar molta estona entre la mort de la dona i la de l’home.

LA DATA

16.12.21
troben els cadàvers de la parella.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia