Successos

Una dona talla el penis al seu cap, a Sant Andreu

Una dona ha estat detinguda pels Mossos d’Esquadra per haver tallat el penis a l’amo del bar on treballa, a Sant Andreu de la Barca. La dona es va presentar a la policia local per explicar que l’home volia agredir-la sexualment i que ella li havia tallat el penis. Els Mossos s’han fet càrrec de la investigació dels fets i han detingut la dona per un delicte de lesions. L’home està ingressat a l’hospital i la policia preveu detenir-lo perquè respongui davant de les autoritats per un delicte d’agressió sexual, segons fonts policials.

La dona afirma que el seu cap l’hauria obligat diverses vegades a mantenir relacions sexuals. Dilluns de matinada ho hauria tornat a intentar i ella li va seccionar el penis amb una arma blanca.

En declaracions als mitjans de comunicació, l’inspector Òscar Carreras, cap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Martorell, va explicar que víctima i agressor –tots dos ciutadans de la República Popular de Bangladesh– havien arribat pràcticament junts a la comissaria de la policia local de Sant Andreu de la Barca pels volts de dos quarts de tres de la matinada passada. Un cop allà, i veient la gravetat de les ferides a la zona genital que presentava l’home, els agents van activar el SEM, que el va traslladar immediatament a l’hospital de Bellvitge, on se l’ha intervingut quirúrgicament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia