Successos

Un incendi crema una empresa de piscines a Agullana

El foc ha deixat un intens fum negre visible des de diversos punts de la zona

Els treballadors i els efectius de Bombers han evitat que es propagués a una nau annexa on hi ha material inflamable

Un incendi ha cremat una nau industrial d’una empresa de fabricació de piscines a la carretera de Terrades, als afores d’Agullana (Alt Empordà). El foc, que s’ha controlat cap a la una del migdia, s’ha declarat pels volts de les nou del matí per causes que s’estan investigant. Fins al lloc dels fets s’hi ha desplaçat fins a una trentena de dotacions entre vehicles d’aigua, autoescales i cotxes de comanament.

Només s’ha hagut de fer una assistència sanitària, a un bomber amb un petit tall en un dit; ha estat evacuat a l’Hospital de Figueres perquè li fessin tres punts de sutura i ja ha rebut l’alta.

El cap de l’operatiu dels Bombers, Jordi Martín , explica que el primer que han procurat ha estat evitar que el foc s’estengués a una nau annexa on es fabriquen les piscines i que està plena de resina, un material inflamable. Aquesta ha estat una de les tasques que també han fet inicialment els treballadors tal i com ha destacat el gerent de l’empresa, Jordi Julià.

L’incendi, que no ha provocat ferits, ha deixat un intens fum negre visible des de diversos punts de la zona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia