Successos

Detenen un lladre a Portbou delatat per l’olor de perfum

Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte passat un lladre i el van acusar de robatori amb força en un habitatge. La policia catalana va rebre un avís al voltant de les vuit i deu de la tarda, alertada per uns veïns que es malfiaven d’un individu que tafanejava a través de la finestra de diversos domicilis. La patrulla va localitzar un home a qui van identificar sense poder atribuir-li cap presumpte delicte donat que no li van trobar res de sospitós i van haver de deixar-lo anar. El més estrany de l’identificat, segons van constatar, era la intensa olor de perfum de dona que desprenia.

Sobre les 10 de la nit, van rebre l’avís d’un robatori amb força en un domicili del passatge Renfe de la localitat. Un cop comprovat que havien forçat la persiana per entrar, van saber que els lladres s’havien endut diverses joies, diners i una ampolla de perfum de dona.

En aquell moment van intensificar la cerca de l’home que havien identificat, i, ajudats per agents del Cuerpo Nacional de Policía que es van acostar al domicili robat, van localitzar l’individu que anteriorment havien identificat. Mitja hora més tard ho van aconseguir i van detenir-lo. Li van trobar cinc rellotges, un polsera, un clauer, un encenedor, un rosari, tres cadenes, quatre jocs d’arracades, tres anells i sis medalles; els objectes que acabava de sostreure del pis. L’olor de perfum que encara feia va acabar de confirmar la sospita.

El detingut, que va resultar ser un home libanès de 44 anys, sense antecedents, va passar el dia 25 d’abril a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia