Successos

El sensesostre ferit per un tret de la Guàrdia Urbana surt de l’hospital després de quatre mesos ingressat

L’home ha rebutjat allotjar-se en un centre i està valorant si presentarà una denúncia contra l’agent que li va disparar

El sensesostre ferit per un tret de la Guàrdia Urbana ha sortit de l’hospital després d’estar quatre mesos ingressat. L’home –de 43 anys i d’origen hongarès– ha rebutjat allotjar-se en un centre i està valorant si presentarà una denúncia contra el policia que li va disparar.

Els fets es remunten al 21 de novembre del 2020, quan un agent del cos de seguretat barceloní va disparar el sensesostre, que presumptament s’hauria enfrontat a ell i al seu company amb un ganivet de grans dimensions i amb una actitud agressiva. L’home va rebre un tret a l’abdomen i va ser traslladat a l’Hospital de Sant Pau de Barcelona, on ha estat hospitalitzat fins al divendres passat.

Segons han explicat des de la Fundació Arrels, l’entitat ha mantingut el contacte amb l’home des del primer moment i l’han estat “acompanyant” des de l’equip de carrer, així com des de l’equip jurídic. En aquest sentit, assenyalen que durant aquest temps l’han anat visitant al centre mèdic on estava. Finalment, un cop recuperat, l’home ha tornat a viure al carrer.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia