Successos

Un menor, en estat crític després d’un apunyalament a Badalona

El noi ha resultat ferit durant una baralla entre dos grups de joves al carrer Torrent d’en Grau

L’agressor és un altre menor i ja ha estat “localitzat”, segons ha informat l’alcalde, Xavier García Albiol

Un menor ha resultat ferit crític arran d’una baralla entre dos grups de joves a Badalona.

L’incident ha tingut lloc al voltant de les onze del matí al número 24 del carrer Torrent d’en Grau, al barri de la Bassa. Segons fonts policials citades per l’agència Efe, s’ha produït una discussió entre menors durant la qual “s’ha arribat a les mans” i un d’ells ha apunyalat un altre.

La víctima de la ganivetada ha estat traslladada a l’Hospital de Germans Trias i Pujol (Can Ruti)  i es troba en estat crític, segons ha informat a l’ACN el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

L’alcalde de la ciutat, Xavier García Albiol, ha lamentat que una discussió entre joves, on uns han increpat uns altres, “ha provocat un ferit per navalla”. Poc després l’alcalde ha confirmat que “l’agressor és un noi de 14 anys i està totalment localitzat”.

El succés ha mobilitzat quatre unitats del SEM, així com efectius la Guàrdia Urbana de Badalona i els Mossos d’Esquadra, que esperen rebre les diligències.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia