Successos

El Síndic de Greuges investiga l’incident que va acabar amb un sensesostre ferit després que un guàrdia urbà li disparés

Ribó ha demanat informació a l’Ajuntament sobre els agents implicats

El Síndic de Greuges, Rafael Ribó, ha obert una actuació d’ofici per investigar els fets de dissabte a la nit que van acabar amb una persona sensesostre ferida greu després que un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona li disparés un tret a l’abdomen.

El Síndic vol analitzar la idoneïtat i la proporcionalitat en la reacció dels agents i saber quina és l’actuació que el cos policial està fent per esclarir-los, adoptar nous protocols i depurar, si s’escau, responsabilitats.

En aquest sentit, ha demanat a l’Àrea de Prevenció i Seguretat de l’Ajuntament conèixer els agents que van participar en els fets, la unitat a la qual pertanyien i l’informe elaborat arran de l’incident. També ha instat el Departament d’Interior a facilitar-li informació sobre les actuacions d’investigació que el Cos de Mossos d’Esquadra està duent a terme.

Dissabte al vespre un sensesostre va resultar ferit després que un agent de la GUB li disparés un tret a l’abdomen. Segons el cos policial, el sensesostre hauria intentat atacar l’agent amb un ganivet de grans dimensions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia