Successos

Vuit detinguts per suposats delictes de robatori en domicilis i tràfic de droga, al Baix Llobregat

Els Mossos d'Esquadra van detenir vuit persones, veïnes de Cornellà de Llobregat, Esparreguera i Viladecans –quatre de les quals són membres d'una mateixa família d'ètnia gitana–, per presumptes delictes de robatori a l'interior de domicilis i contra la salut pública. L'inici de la investigació es remunta als mesos de febrer i març passats, en què la policia va detectar diversos robatoris amb força en habitatges de la urbanització Ca n'Amat d'Abrera. Una patrulla dels Mossos coordinada amb una dotació de la policia local d'Abrera va detenir dos homes a la zona, que van poder relacionar amb 11 robatoris a l'interior de domicilis; un d'ells tenia ja 44 antecedents policials per delictes d'aquest tipus.

L'operació es va tancar quan els investigadors van comprovar que els dos detinguts es podrien dedicar a robar per comprar substàncies estupefaents en un pis de Viladecans que després distribuïen per la comarca. El dia 13 de maig, la policia va dur a terme dues entrades i escorcolls simultanis en dos domicilis d'Esparreguera i Viladecans. En el primer hi van trobar diverses drogues, una balança de precisió i objectes sostrets, i hi van detenir dues persones més, relacionades amb un dels dos primers detinguts. Al pis de Viladecans hi van trobar també substàncies estupefaents i una suma considerable de diners, i hi van detenir quatre persones de la mateixa família, acusades de tràfic de drogues.

D'altra banda, els Mossos d'Esquadra van detenir una desena de persones acusades de traficar amb drogues en una operació especial al barri de Sant Cosme del Prat de Llobregat que es va portar a terme dimecres al matí. Els arrestats, d'ètnia gitana i d'entre 18 i 70 anys, tenien tot tipus de drogues amagades als seus domicilis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.