Successos

Roben un banc de Riudellots de la Selva encastant-hi un cotxe

Uns lladres van encastar la matinada d’ahir un vehicle tot terreny contra una entitat bancària de Riudellots de la Selva i hi van entrar a robar. No se sap l’import del botí que es van endur els delinqüents, que eren quatre o cinc, segons fonts policials. El banc en qüestió és l’oficina de La Caixa situada a la cantonada del carrer de l’Estació i l’avinguda Països Catalans. El vehicle el van projectar contra els vidres dels despatxos dels empleats, per on van entrar. El cos policial va rebre l’avís poc després de les dues de la matinada. La trucada la va fer una persona que va presenciar-ho i que va explicar que els lladres van actuar amb molta rapidesa.

Aquest d’ahir s’afegeix a la llista de robatoris que s’han registrat a la demarcació els últims dies, també amb el mètode de l’encastament. El dia de Nadal, uns desconeguts van robar d’aquesta manera un estanc de Fogars de Tordera i ho van intentar en una gasolinera de Cervià de Ter. A finals de novembre van encastar un vehicle contra l’entrada d’un estanc de Llambilles amb l’ajuda d’uns pneumàtics que havien sostret d’un tot terreny aparcat a la vora.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia