Successos

Detenen uns atracadors violents que actuaven a l’AP-7

Assaltaven la gent a les àrees de descans fent-se passar per policies

Un dels casos va ser a la zona de Capmany

Quatre homes d’entre 28 i 49 anys, de nacionalitat bosniana i veïns de Barcelona, van ser detinguts el 4 de novembre pels Mossos d’Esquadra com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb violència, un delicte de lesions, dos delictes de robatori amb força, dos delictes de furt, tres delictes d’usurpació de funcions públiques i tres delictes contra la seguretat del trànsit. La banda es desplaçava de l’Alt Empordà fins al País Valencià i podia fer fins a 700 quilòmetres en una sola nit per cometre els fets. Els lladres s’identificaven com a policies, però, si les víctimes no obeïen les ordres que els donaven o oposaven resistència, utilitzaven la força, agredint-les violentament. El primer atracament el van cometre el passat 18 d’agost a l’àrea de descans de l’autopista situada al terme municipal de Capmany: van deixar inconscient la víctima amb un fort cop al cap que li va provocar una fractura occipital.

El atracadors acostumaven a assaltar persones estrangeres que podien portar grans quantitats de diners en efectiu, perquè havien vingut de vacances. Durant la investigació els Mossos van trobar indicis que relacionaven el grup amb set fets ocorreguts entre el 18 d’agost i el 12 d’octubre. També van descobrir que utilitzaven una nau d’un polígon industrial de l’àrea metropolitana de Barcelona com a residència temporal i per amagar el botí sostret. Després d’un dispositiu policial de vigilància i seguiment, van detenir quatre membres d’aquest grup i durant l’escorcoll els agents van localitzar més de 3.000 euros en efectiu. Els detinguts, amb diversos antecedents, han passat a disposició del jutjat d’instrucció 3 de Figueres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia