Detingut per 13 robatoris en restaurants, equipaments públics i esglésies del Gironès i Baix Empordà

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimarts passat un home de 31 anys, veí de Celrà, per haver comès tretze robatoris amb força des de principi d'any en establiments comercials, equipaments públics i fins i tot esglésies de les comarques del Gironès i el Baix Empordà. Segons els Mossos d'Esquadra, també van detenir una dona de 26 anys, també de Celrà, com a coautora d'alguns dels robatoris. Totes dues persones detingudes van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Girona, que va ordenar l'ingrés en presó preventiva de l'home detingut.

La matinada del dia 2 de març els Mossos van saber que algú estava cometent un robatori amb força en un establiment comercial de Celrà. Una dotació policial va arribar al lloc dels fets i, gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van localitzar el presumpte autor amagat al pati d'una escola molt propera. Després d'identificar-lo, els Mossos van comprovar que la porta principal de l'establiment comercial afectat estava forçada, per la qual cosa l'home van detenir l'home relacionat amb un delicte de robatori amb força.

Els investigadors van esclarir que l'home hauria comès fins a dos robatoris amb força més la mateixa nit, en un restaurant i una parròquia de Viladesens. També van descobrir que a Celrà, a la Pera i a Púbol, el detingut va actuar conjuntament amb la dona detinguda, que l'esperava a dins d'un turisme. Amb aquesta informació, els Mossos van detenir la dona el 3 de març.

Al detingut, també se li atribueixen robatoris al local social de Jafre, en un restaurant, una església de Púbol, en un restaurant, una església de Monells, al centre mèdic i social de Vilopriu, en un local municipal i en una església de la Pera.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.