Successos

El jutge envia a presó el veí de Ventalló acusat d’agredir sexualment l’assistenta del seu pare

La detenció de l’home, que també va ferir un Mosso, es va practicar ahir

L’home ha declarat aquest divendres al jutge de guàrdia de Figueres i ha negat els fets

El jutge de Guàrdia de Figueres ha enviat a la presó de manera preventiva el veí de 58 anys de Ventalló (Alt Empordà), acusat d’abusar sexualment de l’assistenta del seu pare, i disparar i ferir un sergent dels Mossos. L’home ha passat a disposició del jutge aquest divendres i ha negat els fets pels què se l’investiga. Tot plegat va passar la nit de dimecres a dijous quan l’assistenta del pare de l’acusat va anar a treballar. Segons han explicat fonts properes al cas a l’ACN, aquesta era la primera nit que la víctima havia de passar a la casa, per tenir cura del pare de l’agressor. Segons sosté la víctima el detingut la va agredir sexualment i després va disparar al sergent dels Mossos que va acabar ferit en un braç. Davant el jutge l’home ho ha negat tot, i ha assegurat que era innocent. Els Mossos l’investiguen per quatre delictes: un d’agressió sexual, un d’atemptat a l’autoritat, un altre de lesions i un de detenció il·legal.

Els fets van passar a la mateixa casa del detingut, un home de 58 anys de Ventalló. Es dóna el cas que la dona començava a treballar com a cuidadora del pare del presumpte agressor la nit de dimecres a dijous. L’endemà al matí, el marit de la de l’assistenta en veure que no tornava a casa, va anar fins a la casa de l’agressor per esbrinar què passava.

Un cop allà va veure la seva dona despullada i retinguda per aquest home, que també anava sense roba i que podria tenir problemes mentals. La víctima no va poder trucar la policia perquè l’agressor li va prendre i apagar el telèfon. Qui sí va donar l’avís va ser el marit de la cuidadora. Al cap d’uns instants, vora les 9 del matí, diverses patrulles dels Mossos es van presentar davant de la casa del sospitós que va amenaçar amb disparar els agents.

L’home portava dues armes. Una d’aire comprimit i l’altre una escopeta de perdigons de caça, que va fer servir per disparar contra el sergent i el va ferir al colze, provocant-li una ferida de 14 mil·límetres. El policia va ser atès pels serveis d’emergència i traslladat a l’hospital de Figueres. Els agents van poder detenir l’home.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia