Successos

trànsit

accident mortal

Mor un conductor en un xoc frontal a la C-31, a Ventalló

Es va produir una col·lisió entre un turisme i una furgoneta

La víctima tenia 28 anys i era veïna de Torroella

En menys de 48 hores han perdut la vida cinc persones a la xarxa viària gironina

Un balanç molt negre i fatídic ha tingut lloc aquest cap de setmana passat a la xarxa viària gironina, ja que en menys de 48 hores de diferència hi han perdut la vida cinc persones. Dissabte a la matinada van morir quatre ocupants d’un tot terreny en sortir accidentalment de la calçada a la carretera GIV-5225, al terme municipal de Molló. I ahir, el conductor d’un vehicle va perdre la vida en un xoc a la C-31, a l’altura de Ventalló. Amb relació a aquest sinistre que es va registrar diumenge, els cossos d’emergències van rebre l’avís a un quart de vuit del matí. Segons va informar el Servei Català de Trànsit (SCT), es va produir una col·lisió frontal entre un turisme i una furgoneta al punt quilomètric 368 de la C-31. A conseqüència de la topada, va perdre la vida el conductor i únic ocupant del turisme. La víctima mortal tenia 28 anys, era de nacionalitat marroquina i vivia a Torroella de Montgrí. Pel que fa a la furgoneta, hi anaven tres persones. Dues d’elles van patir ferides de caràcter menys greu i van ser traslladades a l’hospital Josep Trueta de Girona, mentre que un tercer ocupant presentava lesions lleus i va ser atès i donat d’alta in situ. Arran dels fets es van mobilitzar sis patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i quatre ambulàncies del SEM. Mentre es van fer les tasques de gestió del sinistre, es va tallar la C-31 en els dos sentits de la marxa fins a les 9.34 h.

A banda, en l’accident de Molló hi van perdre la vida dos homes d’Esplugues de Llobregat, de 34 i 35 anys; una veïna de Barcelona, de 33 anys, i una dona de Terrassa, de 29. Tots quatre anaven amb un tot terreny Jeep Cherokee amb el qual van sortir accidentalment de la via mentre circulaven per la GIV-5225, a l’altura del punt quilomètric 0,5. L’automòbil va bolcar, va caure per un desnivell d’un centenar de metres i va anar a parar a una pista forestal que connecta Setcases i Espinavell (un nucli de Molló). Els cossos d’emergències van rebre l’avís dissabte quan passaven pocs minuts d’un quart de vuit del matí, si bé les primeres hipòtesis apunten que l’accident s’hauria originat la nit anterior o de matinada. El tot terreny sinistrat va ser localitzat per uns veïns que passaven per la pista forestal amb cotxe, a la qual s’adreçaven als entorns del Costabona per fer-hi una ruta caminant. Els quatre joves tenien previst passar la nit en una casa d’Espinavell, propietat de la família d’una de les víctimes. L’Ajuntament de Molló va decretar tres dies de dol oficial. Amb tot, des de principis d’any s’ha hagut de lamentar la mort de 36 persones en 30 accidents de trànsit a la demarcació de Girona.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia