Successos

Cacen al Bages els atracadors d’una joieria del Berguedà

Van robar en un establiment de Guardiola i van lligar la propietària

L’ampli dispositiu desplegat pels Mossos d’Esquadra va permetre caçar, ahir, tres lladres que havien atracat una joiera de Guardiola de Berguedà.

Els Mossos van rebre l’avís a dos quarts d’onze del matí i ràpidament van destinar divuit vehicles per fer punts de tancament, que es van situar a cavall de les comarques del Berguedà i el Bages.

Després de pràcticament una hora, la policia va poder detenir els tres presumptes atracadors a Sallent, ja al Bages, a la carretera C-16, a l’altura de la gasolinera del Lleó. Segons va informar el cos, es van poder recuperar totes les joies i els rellotges que havien estat sostrets. Els autors van quedar detinguts per un delicte de robatori amb violència.

Els atracadors van lligar la propietària de la joieria amb brides en una cadira. Malgrat això, la dona va poder avisar ràpidament els Mossos un cop els lladres van fugir.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia