Successos

Circula amb un vehicle robat i sense carnet

El conductor va ser detingut, després que fugís d'un control a Pont de Molins

Els Mossos d'Esquadra de l'àrea de trànsit van detenir el 3 de març, a Pont de Molins, un conductor que circulava de manera temerària al volant d'un cotxe sostret, i sense haver obtingut mai el permís de conduir. L'acusat és un home de 39 anys, de nacionalitat txeca i amb domicili desconegut. La policia li atribueix un delicte de robatori i furt d'ús de vehicle i dos delictes contra la seguretat del trànsit. En aquesta mateixa actuació, a més, va quedar arrestat el seu acompanyant: un ciutadà també de 39 anys, i nascut a l'Azerbaidjan. En el seu cas està sent investigat com a coautor del robatori de l'automòbil.

Els fets es van desencadenar en un control d'alcoholèmia establert al quilòmetre 763 de l'N-II. Quan passaven pocs minuts d'un quart de deu del vespre, els Mossos van detectar una furgoneta que, en acostar-se al dispositiu policial, va frenar bruscament, va apagar els llums i va fer mitja volta. Els agents van iniciar la persecució del vehicle, que va marxar circulant a gran velocitat. També feia avançaments perillosos i va obligar diversos usuaris de la via a realitzar maniobres per no col·lidir-hi frontalment. Finalment, però, els efectius els van aturar. Quan van identificar els ocupants van comprovar que el conductor no disposava del carnet, i en revisar la documentació de la furgoneta van veure que havia estat sostreta el 27 de febrer a Esplugues de Llobregat. Els arrestats van passar l'endemà a disposició del jutjat de guàrdia de Figueres, que va ordenar la seva posada en llibertat amb càrrecs.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia