Successos

medi ambient

afectacions pel vent

Nit sense trucades per incidències relacionades amb el fort vent

La majoria de sortides fins a les onze de la nit es van fer al Baix Camp i al Tarragonès

El fort vent que ha bufat en diverses comarques de Catalunya durant les darreres hores no ha causat incidències en les darreres hores ni cap trucada al telèfon d'emergències 112 al llarg de la passada nit, segons ha informat Protecció Civil. Fins aquest dilluns a les onze de la nit, el 112 havia rebut 184 trucades per incidències relacionades amb el vent, la majoria de les quals tenien origen al Baix Camp (101), Tarragonès (23) i Alt Camp (14). El municipi amb més trucades ha estat Reus (51), seguit de Cambrils (36), Centelles (9) i Tarragona (6). La majoria de trucades han estat per obstacles a la calçada i caiguda d'objectes (cobertes, branques, arbres, rètols publicitaris).

El percentatge principal de trucades al 112, un 60,3%, s'han derivat als Bombers de la Generalitat, seguit d'un 31,5% als Mossos d'Esquadra de les unitats de trànsit; i un 5,4% a les policies locals.

El Servei Meteorològic de Catalunya ha informat que s'han registrat les següents ratxes de vent destacables durant la passada nit: el Perelló 92,2 km/h, els Ports 81,4 km/h, Portbou 127,4 km/h i Roses 69,1 km/h. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) ha confirmat que no els consten persones ferides a causa del vent durant la passada nit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia