Política

Lamuà veu el PSC com a l'alternativa als escàndols

Miquel Iceta va ser ahir a Figueres per donar suport als socialistes gironins i defensar l'estabilitat que aporta el PSC

Marc Lamuà es va referir ahir a l'escàndol que afecta el ministre i candidat Fernández Díaz presentant el PSC com a “l'alternativa als escàndols i el to agre que ha agafat la campanya”. Els candidats gironins del PSC Marc Lamuà i Cristina López van protagonitzar ahir un acte a l'auditori dels Caputxins de Figueres que va tenir el suport del primer secretari dels socialistes catalans, Miquel Iceta.

“Tenim la voluntat de ser els representants de tots els ciutadans i ciutadanes de les comarques gironines a Madrid; no ens trobaran en discussions estèrils, ni en actuacions polítiques per defensar els interessos d'uns pocs, ni en casos de corrupció”, va dir Lamuà. El cap de llista gironí va aprofitar la seva presència a Figueres per recordar que el PSC ha estat l'únic partit que s'ha preocupat, malgrat la curta durada de la legislatura, de reclamar millores a la cruïlla de la carretera A-2 que dóna accés a Biure, Maçanet de Cabrenys i Darnius.

Miquel Iceta, per la seva banda, va centrar la seva intervenció en la defensa de “la garantia d'estabilitat” que segons va dir aporta el PSC a molts governs municipals i que va contraposar a la incertesa que segons ell fomenten formacions com Podem. A l'acte de campanya organitzat a l'antic convent dels Caputxins, hi van assistir, a més de Pere Casellas, número dos del govern figuerenc, diversos representants de l'àmbit municipal socialista de l'Empordà.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia